Overview

Voor ons salesteam in Amsterdam zijn we op zoek naar accountmanagers met de meest uiteenlopende achtergronden. Maar dit is niet zomaar een baan in de verkoop! Bij ons kom je immers terecht in een unieke high-performing omgeving waarin je maximaal wordt ondersteund.

Wie zijn wij?

Wij zijn dé toeleverancier van technologisch leidende producten, software en diensten voor de (internationale) bouw. Wij hebben een roemrijk verleden. In de meer dan 75 jaar van ons bestaan hebben we naam gemaakt als pionier met een uitzonderlijke service. Ons bedrijf heeft meer dan 24.000 medewerkers in meer dan 120 landen. Een geweldige plek om te laten zien wat je in je mars hebt. Bij ons kun je bijleren, jezelf ontwikkelen en werk maken van je carrière.

De functie

Als accountmanager bezoek je onze klanten op de meest uiteenlopende locaties. Het is jouw taak om te weten te komen waarmee wij de klant kunnen helpen. Je komt op en in bouwplaatsen, kantoren en magazijnen. Ons verkoopmodel steunt op professionele adviesverlening. Bij ons ben je altijd heel ‘hands-on’ bezig. Je rolt je mouwen op en geeft demonstraties van de meest vernieuwende producten. Je verkoopt onze state-of-the-art software en alle diensten en nazorg waar de naam Hilti voor staat. In het wilde weg rondbellen, daar doen wij niet aan. Jij onderhoudt het contact met klanten die open staan voor jouw ideeën. Jij helpt ze aan de meest innovatieve en kostenefficiënte oplossingen.
‘We zijn trots op het feit, de afgelopen jaren te zijn uitgeroepen tot één van de beste werkgevers in de Great Places to Work ranking, zowel in Nederland als daar buiten’

Wat hebben wij te bieden?

We geven je alles wat je nodig hebt om uit te blinken in je rol. Dat gaat van je eigen auto vol gereedschap tot en met persoonlijke coaching. Je krijgt veel zelfstandigheid, maar bent onderdeel van een hecht team(een zeldzame combinatie). Je bent verantwoordelijk voor je eigen agenda. Bij ons krijg je veel verantwoordelijkheid. Je hebt je eigen portfolio klanten, van aannemers en projectmanagers tot bedrijfsleiders. Wij vertrouwen erop dat jij doet wat nodig is om resultaat te boeken. Ga jij net dat stukje verder, dan word je daarvoor beloond met de beste opleidingen, ontwikkelingskansen en carrièremogelijkheden, zodra je klaar bent voor de volgende uitdaging. Je rapporteert dagelijks aan je verkoopteamleider, die je ook met raad en daad bijstaat wat je verdere carrière betreft.

Waarom solliciteren?

Bij ons vind je een goede mix van mensen. Enkele van onze beste accountmanagers hadden geen enkele ervaring voordat ze bij ons kwamen. Succes is het resultaat van teamwork en kunnen, ongeacht achtergrond.
Tijdens de sollicitatieprocedure nemen we je mee op een ‘meerit’ om je een idee te geven van het werk en onze mensen.

Je hebt nodig:
• Minimaal een MBO diploma en zakelijk instinct
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Inzet, moed en een competitieve instelling
• Leergierigheid en de wil om jezelf uit te dagen
• Netwerk/ervaring in de bouw is een pré

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan direct. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar carlos@vincentenlot.nl