Overview

ACCOUNTMANAGER LEIDEN

Als Accountmanager bij ons bedrijf ben je verantwoordelijk voor de verkoop van hout-, plaat en bouwmaterialen. Je gaat actief aan de slag met het versterken en verbreden van de huidige klantrelaties en verbindt nieuwe klanten aan ons bedrijf. Door jouw perfecte voorbereiding en kritische vragen weet je precies wat er speelt bij de klant, waar de behoefte ligt en hoe je de klanten kan ontzorgen door voor hen meerwaarde te creëren. Bij al deze werkzaamheden krijg je alle ruimte om zelf in te vullen hoe je jouw targets gaat behalen zonder dat je de strategie en de daarbij behorende doelen van ons  bedrijf uit het oog verliest.

Werkzaamheden

• Je stelt in samenwerking met je vestigingsmanager een accountplan op
• Je onderhandelt omtrent afname kwantum
• Je werkt nauw samen met de binnendienst;
• Je bespreekt de door de binnendienst opgestelde contract
• Je houdt ontwikkelingen en trends bij binnen het vakgebied en anticipeert hierop

Jouw capaciteiten

Je bent representatief en met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden ben jij hét visitekaartje voor ons bedrijf in Leiden. Het spreekt voor zich dat je een natuurlijke drive hebt om te scoren en over commerciële,- en klantgerichte vaardigheden beschikt; dit kun je ook aantonen. Verder ben je zelfkritisch, jij wilt jouw performance altijd verbeteren; omdat je de beste wilt zijn!

Verder beschik je over:

• Een HBO werk- en denkniveau
• Relevante en recente werkervaring in de buitendienst (B2B), bouwkundige kennis en sterke affiniteit met de bouw
• Rijbewijs B

Wij bieden jou

Je gaat deel zijn van een vestiging waarvan de plannen zeer ambitieus zijn. Je kunt bij ons scoren samen met je collega’s in een ongedwongen werksfeer. In onze Academy krijg je de kans om jouw sales skills en productkennis te vergroten. En die kan je meteen inzetten want er is genoeg ruimte voor jouw initiatieven en ideeën. En we bieden je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden, solliciteer dan direct. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar carlos@vincentenlot.nl