Overview

Newpeople is al 15 jaar thought leader op het gebied van digitaal leiderschap. Met onze diensten executive search, interim solutions en designing digital teams werken we voor organisaties die van ‘oud naar nieuw’ veranderen en zich in verschillende fases van digitale transformatie bevinden en voor de ‘pure players’ die digitaal begonnen zijn en waar groei centraal staat (start-ups, scale-ups en grown ups).

Binnen het digitale domein werken we zowel aan commerciële als aan technische eindverantwoordelijke, senior en executive posities. Tevens vervullen we digitale toezichthoudende functies.

Over de functie Consultant Executive Search

Als Consultant Executive Search ben je, samen met het team, verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportefeuille en het zelfstandig uitvoeren van het Executive Search proces.

Specifiek ben je als Consultant Executive Search:

 • Client focussed: Je onderhoudt intensief en kwalitatief het contact met de klant, ontwikkelt sales targets, haalt opdrachten binnen en voert gesprekken bij de opdrachtgever.
 • Business orientated: Je staat je mannetje op het gebied van ‘nieuw’ leiderschap, ‘human talent’ en digitale ontwikkelingen en – veranderingen binnen (snel groeiende) organisaties.
 • Community en people minded: Je bent een volwaardige gesprekspartner op C- level binnen het digitale domein.
 • Result driven: Zowel individueel, als gezamenlijk met het team, ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de klantenportefeuille en de succesvolle afronding van de processen waarbij 100% conversie de standaard is.
 • Gestructureerd: Je voert met gemak en plezier meerdere opdrachten gelijktijdig uit. Je werkt systematisch en met een analytical mindset, doorzoekt en beoordeelt kandidaat profielen en rondt projecten succesvol af.
 • Project focussed: Je zet zelfstandig het executive search project op, regisseert en coördineert het proces van voorbereiding, intake tot en met de presentatie van de kandidaten aan de klant.

Wie zoeken wij voor deze vacature?

Als Consultant Executive Search ben je een netwerker die resultaat wil zien in het verbinden van de ‘nieuwe’ leiders in organisaties om zo digitale transformatie en/of groei te realiseren. Hierin breng je een eigen netwerk mee op C-level van zowel potentiële klanten als kandidaten. Je hebt ervaring als (Sr.) Consultant in (Strategy) Consulting, Executive Search of Human Capital of breng je inhoudelijke kennis mee door senior ervaring binnen Digitale Strategie en/of Digital Business Development.

De Consultant Executive Search die we zoeken weet zich te onderscheiden met betrekking tot:

 • Self management met teaming: Executive search werk is dynamisch en complex. Het vereist doorzettingsvermogen, zelfstandigheid en intensieve samenwerking binnen het team en ook met de collega’s binnen Newpeople. Daarbij is er een hoge mate van proactiviteit, interactie en resultaat gerichtheid vereist.
 • Vertrouwelijk: Vele opdrachten zijn zeer vertrouwelijk en strategisch. Contact met stakeholders en kandidaten dient met hoge discretie plaats te vinden.
 • Ondernemend: Je bent een zelfstarter, onderzoekend, nieuwsgierig, ziet uitdaging in het oplossen van complexe vraagstukken en het vinden van de allerbeste kandidaat, niet eerder opgeven voordat alle mogelijkheden zijn onderzocht.
 • “Tech-savvy”: Bekend met de laatste digitale tools en applicaties. Je bent nieuwsgierig naar de nieuwste digitale ontwikkelingen en weet die toe te passen. Je kan goed met databases, apps en portals omgaan.
 • Taalvaardig: Je bent communicatief vaardig (zowel verbaal als schriftelijk). Je werkt zelfstandig proposals, profielomschrijvingen en rapportages uit. Uitstekend Engels en vloeiend Nederlands is een vereiste.
 • Adviseren: Je bent in staat business opportunities te vertalen naar kandidaat profielen en kandidaten over hun carrièrestappen/ planning te adviseren.

Join our team

Newpeople heeft een open book cultuur waarin transparantie en samenwerking centraal staan. We werken met opdrachtgevers altijd samen vanuit onze kernwaarden:

 • Dedicated “We go all the way and beyond”
 • Genuine “We are like best mates: open, honest and direct and we vouch for each other”
 • Offbeat “Off the beaten track, authentic and always challenge the status quo”
 • Happy “We create fun, a little weirdness and make others part of it”

Als Consultant Executive Search word je onderdeel van een groeiend en dynamisch team dat in ontwikkeling is. Je krijgt alle ruimte en vrijheid om je functie, klanten, kandidaten en teamdoelstellingen verder vorm te geven. Samen zorgen we ervoor dat we de groei voortzetten en voorop blijven lopen in de markt.

Interesse?

Ben jij klaar voor een echte carrièrestap en durf jij de uitdaging aan?
Solliciteer dan vandaag nog en stuur jouw CV met (korte) motivatie naar carlos@vincentenlot.nl óf bel direct voor meer info met Carlos Romero (Recruitmentpartner) 06 46244944